top of page

Over ons

Bedankt voor uw interesse!

banenhier.nl staat voor recruitment expertise nieuwe stijl! banenhier.nl is een betrokken partij met ruim 20 jaar ervaring op het gebied van werving & selectie van uiteenlopende vacatures in bouw, afbouw, techniek, logistiek, productie en aanverwante sectoren.  

Bij banenhier.nl gaan wij ervan uit dat iedere organisatie kan groeien met de juiste mensen binnen die organisatie. Andersom zien wij de mensen binnen een organisatie ook groeien en met plezier naar het werk gaan als ze op de juiste plek zitten.

1045.jpg

Kwaliteit staat altijd voorop.

Iedere opdracht benaderen wij op professionele wijze, iedere klant is voor ons belangrijk en altijd staat kwaliteit van dienstverlening bovenaan. 

Wij willen weten wat er bij onze klanten speelt en op welke manier onze kandidaten zich willen ontwikkelen. Kwaliteit komt terug in aanpak, inzet en meedenken met opdrachtgevers en natuurlijk met onze kandidaten.

 

Geen hoge kosten werving.

Bij banenhier.nl zijn wij voorstander van lage kosten en duidelijkheid vooraf. De wervingsfee is altijd aantrekkelijk qua tariefstelling (en dit geldt ook bij moeilijk invulbare vacatures). 

Uitzenden en detacheren bieden we aan tegen marktconforme tarieven. 

banenhier.nl werkt uitsluitend op basis van No Cure No Pay. 

Meer weten? Lees onze online brochure

 

portrait-young-latin-man-taking-selfie-while-standing-outdoors-street.jpg
bottom of page