Recruitment expertise maar dan anders!

Bij banenhier.nl gaan wij ervan uit dat iedere organisatie kan groeien met de juiste mensen binnen die organisatie. Andersom zien wij de mensen binnen een organisatie ook groeien en met plezier naar het werk gaan als ze op de juiste plek zitten. banenhier.nl heeft ruim 20 jaar ervaring binnen de werving & selectie van uiteenlopende vacatures. In deze periode hebben wij een vaste kern van opdrachtgevers verzameld, bediend en vastgehouden.

Recruitment expertise nieuwe stijl!

Michel heeft een techniek achtergrond en binnen de technische wereld ruim 12 jaar ervaring binnen werving & selectie. Hij heeft een scherpe visie op werving & selectie ontwikkeld, ondersteund door moderne middelen heeft hij het concept op grote schaal bewezen.  

Dennis is afkomstig uit het groot bouwbedrijf en advisering, met meer dan 20 jaar HRM- en management ervaring en een groot netwerk kent hij niet alleen de klant, ook de processen en functies worden efficiënt beoordeeld in het profiel. Voor u vormt dat de basis voor de beste kandidaat.

Melanie heeft ruim 11 jaar in het financieel/control management gewerkt. Onze rots in de branding! Een spin in het web voor ondersteunende functies. Met een goede kijk op staf- IT en administratieve functies worden kwaliteiten van kandidaten in praktijk getoetst nog voordat zij aan u voorgesteld worden.